Joc

You are here:

Lid-VA!

El joc de la Càtedra de Lideratge en Valors

Lid-VA! us convida a integrar-vos en un equip de gestió d’una ONG que es dedica al desenvolupament de projectes humanitaris arreu del món. El joc us anirà plantejant diferents objectius per als quals haureu de formar equips amb persones amb diversitat de talents, competències i característiques.

Ja sigui per intervenir en una situació d’emergència humanitària o bé per posar en marxa un projecte educatiu o iniciar una campanya de sensibilització social haureu de col·laborar per triar els millors candidats i posar-los a treballar per aconseguir uns objectius compartits.

Lid-VA! és un joc cooperatiu que posarà a prova la vostra habilitat de lideratge i de gestió d’equips. Esteu a punt per posar el vostre talent al servei de la construcció d’un món millor?

Per què un joc?

Perquè els valors flueixen durant la presa de decisions en el joc.

Perquè creiem en el joc com a eina educativa.

Aplicacions pedagògiques del joc Lid-VA!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.