Equip

You are here:

Impulsors de la Càtedra

Exjugador de futbol i actualment entrenador del primer equip de futbol del Manchester City. Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya, el 2011, per la seva capacitat per transmetre els valors de “l’esportivitat, el treball en equip, l’esforç i la superació personal”

Exwaterpolista i membre del cos tècnic de Pep Guardiola al Manchester City. Ha estat olímpic en diferents ocasions i va formar part del Comitè Olímpic Internacional. Va rebre el Premi Príncep d’Astúries dels esports, el 2001, per la seva trajectòria esportiva exemplar.

Doctor en Psicologia, consultor i formador internacional en l’àrea de la gestió directiva i professor col·laborador de diferents escoles de negoci. Cocreador de l’eina gamificada per a formació directiva, Management Colors. Ha desenvolupat diferents càrrecs de gestió en l’àmbit sanitari. Actualment, és director d’Estratègia Internacional de la Fundació Universitària del Bages (campus Manresa de la UVic- UCC). Va ser vicerector del campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, del 2014 al 2017.

Doctora en Psicologia Social per la UAB. Màster en Desenvolupament Organitzatiu. Màster en Educació i TIC e-Learning, especialitat de Direcció. Actualment és la Directora de Desenvolupament Corporatiu de la Fundació Universitària del Bages (Campus Manresa de la UVic-UCC) on desenvolupa, a més de les tasques pròpies de gestió, activitat docent i investigadora en dos àmbits diferents: Desenvolupament organitzatiu, d’equips i de persones; i innovació transformativa i simulació.

Metge de les seleccions estatals de waterpolo, amb les quals ha estat vuit cops olímpic. Director adjunt de la Fundació Althaia i Medalla al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Manresa.

Tècnica de Projectes de Desenvolupament Corporatiu de la Fundació Universitària del Bages (Campus Manresa de la UVic-UCC). Experiència de més de 25 anys de treball en l’entorn universitari, en les àrees de gestió d’activitats acadèmiques, protocol i projecció institucional.

Llicenciada en Ciències de la Informació – Periodisme i en Humanitats. Màster en Escriptura per a la Televisió i el Cinema. Màster en Màrqueting Digital. Responsable de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Universitària del Bages (Campus Manresa de la UVic-UCC). Coordinadora del programa Universitat Accessible i Inclusiva d’UManresa.

Consultor en formació contínua, e-learning i aprenentatge organitzacional. Director d’Innovació i Desenvolupament d’Unió Consorci Formació. Membre del comité de direcció d’ULatam i de la Càtedra de Lideratge en Valors del Campus Manresa (UManresa) de la UVic-UCC. Vicepresident de la Red de Educación Continua de Latinoamérica y Europa (RECLA). Cocreador de l’eina gamificada per a formació directiva, Management Colors.

Donen suport a la Càtedra

Fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms. Reconegut com a Europeu de l’any 2019 per la revista estatunidenca Reader’s Digest per la seva tasca humanitària de salvament de refugiats i migrants en aigües del Mediterrani. També va rebre el premi Català de l’any, el 2015. Doctor Honoris Causa de la UVic-UCC.

Periodista i professor de Periodisme. Doctor Honoris Causa per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Premi Ciutat de Barcelona de periodisme, l’any 2000; Premi Quim Regàs de Periodisme, l’any 2008; i Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán, l’any 2009.

Doctora en Biologia amb una llarga trajectòria de recerca en cèl·lules mare i reproducció assistida. Membre de la càtedra d’investigació en Obstetrícia i Ginecologia de l’Institut Dexeus. Consellera de la multinacional Grífols. Doctora Honoris Causa per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Expert en Publicitat. Fundador de l’agència Bassat & Asociados el 1975 (actualment, Ogilvy & Mather). Diplomat en ciències socials i administració d’empreses. Millor publicitari espanyol del segle XX, l’any 2000. Doctor Honoris Causa per la Universitat Europea de Madrid i per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Filòsof i teòleg. Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Doctor en Teologia. Doctor en Pedagogia. Doctor en Història, Arqueologia i Arts Cristianes. Director de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.Director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada a la Universitat Ramon Llull. Autor prolífic, amb més de 1.800 articles i 100 llibres publicats.

Jurista especialitzada en l’àmbit de la bioètica i el biodret. Directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas i de la Càtedra de Bioètica “Fundació Grífols” de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya al seu Centre d’Estudis Sanitaris i Socials. Vicepresidenta del Comitè de Bioètica de Catalunya. Autora de nombroses publicacions sobre bioètica i dret. Ponent en diferents congressos i jornades nacionals i internacionals sobre bioètica i dret sanitari de bioètica.

Doctora en Medicina i Cirurgia. Llicenciada en Medicina i Cirurgia i especialista en Anestesiologia i Reanimació. Catedràtica d’Anestesiologia i Reanimació. Premi Jordi Gol i Gurina 2020 per la seva extensa i reconeguda vida professional en l’àrea de l’Anestesiologia. Directora de la Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient del campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Coordinadora del Màster en Seguretat del Pacient i Gestió del Risc Sanitari del Campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Coordinadora del Comitè Científic de la Sociedad Española de Simulación y Seguridad del Paciente. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Simulació Clínica i Innovació Docent

L’emprempta que deixarem
és el nostre exemple